Wie ben ik?

Korte overzicht wie ik nu daadwerkelijk ben.

Mijn naam is Erwin Borgman

Als vader van twee kinderen ben ik gewend om in drukke en stressvolle omgevingen aan de slag te gaan. Hierom zal ik ook in elke opdracht die mij toegewezen worden de leer momenten eruit halen en zodat ik mijzelf continu kan verbeteren. Ook de ervaring uit het verleden zal ik inzetten op de plekken waar dit nodig kan zijn.

Tevreden klanten

Projecten

Hulpvragen beantwoord

Koppen koffie

“Wie oprechtheid zaait zal oprechtheid oogsten”

Compententies

Geduldig, Leergierig, Communicatief vaardig, Overtuigingskracht, Nauwkeurig, Integriteit, Betrokken, Plannen en Organiseren.

Mensen helpen is een passie voor mij. Daarom zal ik alles inzetten om een goede service richting mijn klanten te verlenen. Is het vanuit mijn vakgebied, vanuit mijn projecten of vanuit nevenactiviteiten in alle vakken zal ik mijzelf 100% inzetten.

  • Microsoft Server
  • Windows client
  • Microsoft Exchange
  • Office 365
  • Event managment
  • Business Proces Management
  • Change managment
  • Netwerk skills
  • Coaching & mentoring

Zonder vrijwilligerswerk is het niet mogelijk de huidige maatschappij draaiend te houden.

 

 

 

 

Vragen?