mijn werk

Een duidelijke uitleg wat ik allemaal doe en vooral heb gedaan.

Huidig projecten

PC Gadgets

Na nog maar net opleveren van twee websites al direct door naar mijn nieuwe project. Voor mijzelf PC Gadgets opgestart en begonnen met de bouw van mijn allereerste webshop! De webshop wordt gebouwd met de shopping module WooCommerce en achterliggende koppelingen naar Mollie en PostNL.

“Een website bouwen hoeft niet duur te zijn. met weinig middelen zijn mooie sites te maken.”

 

Mijn afgeronde projecten.

catteryconfidante.nl

Maine Coon Cattery Confidante

Eigenaar van een cattery wou graag een website hebben voor als visitekaartje. Zij had haar eigen visie in gedachten hoe zij het wou hebben en daar heb ik gehoor aan gegeven. samen met de eigenaar gezeten en haar ideeën op papier gezet.

airporttaxibudget.nl

Airport Taxi Budget

De oude website was gebasseerd op Wix. de klant betaalde veel geld elke maand om een website die voor hem te moeilijk was te onderhouden in de lucht te houden. Daarom heb ik samen met de klant er voor gekozen om een nieuwe website te bouwen met een betaal systeem erin, waarmee zijn klant direct op de website de taxi rit kan bestellen en afrekenen.

fietsenmeer.nl

Fiets en Meer

De website van Fiets en meer was dermate verouderd waardoor alle informatie op de site niet meer klopte. En ook de oude hosting partij was te duur en elke wijziging koste veel geld.

repair-cafe-lelystad.nl

Repair Café Lelystad

De oude website had een transformatie nodig naar een nieuw en fris uiterlijk. Dit omdat de oude website vrij druk was hebben we ervoor gekozen om de oude website te behouden enkel de voorkant te vernieuwen.

helplelystad.nl

Help Lelystad!

De huidige hosting partij hield er mee op waardoor zij toe waren aan een nieuwe hosting en website. Hiervoor complete website gebouwd en nog steeds tussendoor kleine aanpassingen door voeren.

Niet meer online.

larosa

Voor een klant totaal nieuwe website om te laten zien welke business zij gaat aanbieden. Deze lay-out ligt klaar voor operationeel gebracht te worden echter wil de klant dit pas doen op afroep.

compuserv.nl

CompuServ

Voor mijzelf een aanbeeld voor de klanten wat er allemaal mogelijk is qua bouw. 

vvpd.nl

Vereniging van Pensioengerechtigden Deloitte (VVPD)    

De klant wou een simpele website waarbij alle relevante informatie zichtbaar was en tevens makkelijk te onderhouden voor de leden.

Vragen?